Кіслыя бліны з тукам

Склад:

● сыроватка / кефір,

● соль,

● сода,

● бульба.

Гатаванне

Замясіць густое цеста на сыроватцы або кефіры, дадаць трохі солі і соды і пакінуць у цёплым месцы прыкладна на паўдня (мінімум 3 гадзіны). Потым на дробнай тарцы нацерці бульбу (4–5 шт. на 3 л цеста), дадаць у цеста і зноў пакінуць на пару гадзін.

Бліны можна падаваць з тукам –смажаным мясам, салам і цыбуляй.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Маёнтак Горваль

Гальле Вольга

+375 (23) 409-15-25

+375 (29) 392-23-19

info@gorval.by

Гомельская вобл., Рэчыцкі р-н, в. Горваль, зав. Зарэчны, д. 24

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.