Яешня духавая

Склад(на 6 порцый):

● яйкі (8 шт.),

● мука (6 ст. л.),

● малако (800 мл),

● соль,

● цыбуля (3 шт.),

● вяндліна (300 г),

● алей (50 г),

● масла сметанковае (50 г).

Гатаванне

Цыбулю нарэзаць саломкай, абсмажыць да залацістага колеру, дадаць вяндліну (саломкай), абсмажваць 2–3 хвіліны. Атрыманую сумесь выкласць у ёмістасць для запякання.

Яйкі ўзбіць, дадаць малако, муку і соль. Усё гэта ўліць у ёмістасць для запякання, змяшаць з цыбуляй і вяндлінай. Запякаць у духоўцы 30 хвілін пры тэмпературы 190 °С.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Дамелька

Кедрун Аляксандр

+375 (29) 150-00-00

+375 (29) 682-04-06

+375 (17) 762-00-02

kedrun@mail.ru

Мінская вобл., Смалявіцкі р-н, в. Багута д. 13

Агроусадьба

Каментары