Сыр з казінага малака “Лабодскі”

Склад:

● малако казінае (3 л),

● тварог з казінага малака (0,5 кг),

● расол (на 1 л вады 100 г солі),

● кмен.

Гатаванне

Працадзіць малако ў рондаль, давесці яго да кіпення. Засыпаць тварог і, памешваючы, варыць на мінімальным агні 20 хвілін. Зняць з агню і даць пастаяць гадзінку. Правараную масу адкінуць у марлю і пасля, калі сцячэ лішняя вадкасць, перакласці Ў міску з расолам на 10-й гадзіне. Можна дадаць кмен. Затым пакласці сыр пад прыгнёт.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Аляксандра

Будзіловіч Наталля

+375 (29) 771-00-38

+375 (44) 758-73-18

+375 (17) 169-01-04

Мінская вобл., Дзержынскі р-н, в. Лабоды, д. 9

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.