Пячоначны паштэт

Склад:

●пячонка свіная (800 г),

●сала (2 кг),

●свініна (1 кг),

●яйкі (10 шт.),

●масла сметанковае (4–5 пачак),

●соль (15 г на кожны кілаграм),

●перац.

Гатаванне

Мяса перакруціць у мясасечцы, перамешаць інгрэдыенты. Катаем у шкляную банку. Варыць у аўтаклаве да моманту, калі ціск дойдзе да 4 атмасфер.

Даём паштэту астыць, потым можна падаваць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Мікалаеўскі пасад”

Падрэз Мікалай

+375 (29) 864-72-16

Віцебская вобл., Ушацкі р-н, в. Сержаны, д. 30

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.