Пячоначны паштэт

Склад:

●пячонка свіная (800 г),

●сала (2 кг),

●свініна (1 кг),

●яйкі (10 шт.),

●масла сметанковае (4–5 пачак),

●соль (15 г на кожны кілаграм),

●перац.

Гатаванне

Мяса перакруціць у мясасечцы, перамешаць інгрэдыенты. Катаем у шкляную банку. Варыць у аўтаклаве да моманту, калі ціск дойдзе да 4 атмасфер.

Даём паштэту астыць, потым можна падаваць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Мікалаеўскі пасад”

Падрэз Мікалай

+375 (29) 864-72-16

Віцебская вобл., Ушацкі р-н, в. Сержаны, д. 30

Агроусадьба

Каментары