Піражкі “Гарэзы”

Склад:

● бульба,

● свіны фарш,

● адвараныя сушаныя белыя грыбы,

● кмен,

● перац чорны,

● свіны тлушч,

● смятана.

Гатаванне

Піражкі гатуюцца з сумесі адваранай і цёртай на тарцы бульбы. Для начыння выкарыстоўваюць тлусты свіны фарш з адваранымі сушанымі белымі грыбамі. Асаблівасцю гэтых піражкоў зʼяўляецца тое, што пры гатаванні фаршу выкарыстоўваюць кмен у сумесі з чорным перцам. Смажаць піражкі на нутраным свіным тлушчы – здоры. Падаюць са смятанай або падсмажанай на сале цыбуляй.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Дабрабыт

Арціменок Лілея
+375 (21) 523-72-59

disna.dostatok@gmail.com

Віцебская вобл., Міёрскі р-н, г. Дзісна, вул. Кірава, д. 18

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.