Склад:
● вада (2,5 л),
● журавіны вясновага збору (250 г),
● цукар (150 г).
Гатаванне
У рондаль з кіпнем апусціць друшляк з вымытымі журавінамі. Драўлянай таўкучкай перацерці праз друшляк журавіны. Жамерыны прыбраць шумоўкай для празрыстасці. Дадаць цукар і крухмал, распушчаны ў 50 г халоднай вады.
Падаецца астуджаным, пры падачы ўпрыгожваем галінкай мяты.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Дабрабыт”
Арцёменка Лілія
+375 (21) 523-72-59
[email protected]
Віцебская вобл., Міёрскі р-н, г. Дзісна, вул. Кірава, д. 18
Агроусадьба
Каментары