Індаутка фаршыраваная блінамі з печанню птушкі

Склад:

● індаутка (1 шт. ці 1,5 кг),

● печань птушкі (200 г),

● цыбуля (1 шт.),

● мука (0,5 кг),

● сыроватка (0,5 л),

● яйка,

● соль,

● алей (2 ст. л.),

● перац, спецыі.

Гатаванне

Птушку вымыць, затым абсушыць папяровым ручніком. Нацерці індаутку соллю, перцам і спецыямі. Змяшаць муку, сыроватку і яйка, дадаць соль і смажыць тонкія бліны да румянай скарыначкі. Печань птушкі адварыць, перакруціць у мясасечцы, дадаць абсмажаную цыбулю, соль, спецыі. Астылую начынку акуратна загарнуць у бліны, вышмараваць яйкам. Змясціць бліны ў індаутку максімальна шчыльна. Змясціць у пакет для запякання і адправіць у разагрэтую духоўку на дзве гадзіны.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Аляксандра

Будзіловіч Наталля

+375 (29) 771-00-38

+375 (44) 758-73-18

+375 (17) 169-01-04

Мінская вобл., Дзержынскі р-н, в. Лабоды, д. 9

Агроусадьба

Каментары