Склад:
● свіныя галёнкі сярэдняга памеру (2 шт.),
● піва цёмнае,
● соль,
● перац чорны гарошкам,
● лаўровы ліст,
● гваздзіка (3–5 шт.),
● самагонка (50 г).
Гатаванне
Свіныя галёнкі заліць сумессю вады і піва (50:50). Піва – абавязкова цёмнае. Заліць па самы верх сагана.
Час у натопленай печы – 4 гадзіны. Паказчык згатаванасці – каб мяса адставала ад косткі на вісу.
Падаваць з кіслай капустай, запраўленай цыбуляй і алеем.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Засьцянак Скрыплеў”
Грынь Васіль
+375 (29) 631-85-69
[email protected]
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Засьцянак Скрыплеў, д. 5
Агроусадьба
Каментары