Галёнка ў піве з печы

Склад:

● свіныя галёнкі сярэдняга памеру (2 шт.),

● піва цёмнае,

● соль,

● перац чорны гарошкам,

● лаўровы ліст,

● гваздзіка (3–5 шт.),

● самагонка (50 г).

Гатаванне

Свіныя галёнкі заліць сумессю вады і піва (50:50). Піва – абавязкова цёмнае. Заліць па самы верх сагана.

Час у натопленай печы – 4 гадзіны. Паказчык згатаванасці – каб мяса адставала ад косткі на вісу.

Падаваць з кіслай капустай, запраўленай цыбуляй і алеем.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Засьцянак Скрыплеў
Грынь Васіль
+375 (29) 631-85-69
info@greenteam.by
Мінская вобл., Валожынскі р-н, в. Засьцянак Скрыплеў, д. 5

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.