Цыбрыкi са свiным бокам

Склад:

● бульба,

● мука пшанiчная,

● топленае сала.

Гатаванне

Цёртую сырую бульбу цалкам адцадзіць. Скруціць шарыкі велічынёй з вішню, абкачаць у муцэ і абсмажыць у топленым сале.

Абсмажыць свіны бок з цыбуляй да гатовасці. Падаваць у глінянай патэльні, пасыпаўшы зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Кавярня Шляхецкая фарціна
+375 (16) 251-09-87

+375 (29) 204-41-00
fartina@tut.by
Брэсцкая вобл., Брэсцкі р-н, в. Скокі, вул. Міра, д. 28/1

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.