Бацвінне

Склад:

● бацвінне буракоў (лепш за ўсё гатунку “Мангольд”),

● вэнджаныя вушы / костачкі,

● кмен,

● бульба,

● морква,

● зеляніна,

● вараныя яйкі (1 шт.),

● мука,

● смятана.

Гатаванне

Бацвінне заквасіць або марынаваць; калі страва рыхтуецца са свежага бурачнага бацвіння, то трэба дадаць цытрынавую кіслату або воцат. Булён варыць на вэнджаных вушах або костачках, дадаець кмен, бульбу, моркву, зеляніну, у канцы накрышыць варанае яйка. Варыць яшчэ паўгадзіны. Потым прыгатаваць запраўку з вадой і смятанай на абсмаленай муцэ, усё гэта дадаець у булён.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Родны кут

Калыбенка Кацярына

+375 (29) 239-92-39

[email protected]

Гомельская вобл., Рагачоўскі р-н, в. Залоззе, вул. Партызанская, д. 2

Агроусадьба

Каментары