Бачок па-хатняму ад аграсядзібы “Хатка на ваколіцы”

Склад:

●насенне кропу (1 ст. л.),

● насенне каляндры (1 ст. л.),

● часнок буйны (5–6 зубчыкаў),

● сала-бачок свіны на скуры, сыры (1 кг),

● чорны перац молаты (0,5 ч. л.),

● ліст лаўровы (3 шт.),

● соль буйная (2/3 шклянкі).

Гатаванне

Змясціць у кавамолку часнок, засыпаць соллю і перамалоць. Размалоць прыправы, высыпаць усё ў вялікую талерку і змяшаць, дадаць астатнюю соль. Нацерці багата бачок, сумесь пакласці ў пакунак, шчыльна завязаць і памясціць у лядоўню. Паварочваць пакет 2 разы на дзень. Праз 3–4 дні прадукт гатовы.

Астатнюю духмяную сумесь высыпаць у шкляны слоік і выкарыстоўваць для падрыхтоўкі першых і другіх страў.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Хатка на ваколіцы”

Барташ Сяргей

+375 (29) 723-57-56

sergey723@tut.by

Брэсцкая вобл., в. Тышкавічы, вул. Гагарына, д. 22

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.