Склад:
●насенне кропу (1 ст. л.),
● насенне каляндры (1 ст. л.),
● часнок буйны (5–6 зубчыкаў),
● сала-бачок свіны на скуры, сыры (1 кг),
● чорны перац молаты (0,5 ч. л.),
● ліст лаўровы (3 шт.),
● соль буйная (2/3 шклянкі).
Гатаванне
Змясціць у кавамолку часнок, засыпаць соллю і перамалоць. Размалоць прыправы, высыпаць усё ў вялікую талерку і змяшаць, дадаць астатнюю соль. Нацерці багата бачок, сумесь пакласці ў пакунак, шчыльна завязаць і памясціць у лядоўню. Паварочваць пакет 2 разы на дзень. Праз 3–4 дні прадукт гатовы.
Астатнюю духмяную сумесь высыпаць у шкляны слоік і выкарыстоўваць для падрыхтоўкі першых і другіх страў.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Хатка на ваколіцы”
Барташ Сяргей
+375 (29) 723-57-56
sergey723@tut.by
Брэсцкая вобл., в. Тышкавічы, вул. Гагарына, д. 22
Каментары