Варэнікі з чарнаслівам і тварагом

Склад:

● мука (300 г),

● яйкі (4 шт.),

● цукар (150 г),

● малако 1,8 % (100 г),

● соль (1 ч. л.),

● тварог 8 % (250 г),

● чарнасліў (200 г).

Гатаванне

Маса цеста 440 г, маса фаршу 550 г. Замачыць чарнасліў, варыць, астудзіць, працадзіць праз сіта, дадаць цукар, нагрэць, астудзіць, дадаць тварог, змяшаць. Цеста раскачаць таўшчынёй 1,5–2 мм, раскласці фарш, сфармаваць варэнікі, адварыць у падсоленай вадзе. Падаваць са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На возеры

Гордан Юрый

+375 (29) 781-18-96

uxda@mail.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, а. г. Азёры, вул. Вільянава, д. 88

Агроусадьба

Каментары