Склад:
● тушка труса,
● цыбуля (1 шт.),
● часнок (3 зубчыкі),
● соль (2 ст. л.),
● чорны молаты перац (1 ст. л.),
● каляндра молатая (1 ст. л.),
● сметанковае масла (50 г),
● пятрушка свежая (50 г),
● хатняе чырвонае віно (300 г),
● вада кіпячоная астуджаная,
● таматны соус (250 г),
●грыбы адвараныя (200 г).
Гатаванне
Труса падзяліць на порцыі, абсмажыць, скласці ў сатэйнік. Туды ж дадаць цыбулю, часнок, соль, перац, каляндру, пятрушку, масла, віно, заліць вадой так, каб пакрыла труса. Тушыць 30 хвілін. Затым дадаць грыбы і таматны соус і тушыць яшчэ 30 хвілін.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Марчукова хата”
Рудзевіч Франц
+375 (44) 752-48-11
rudevich.1992@mail.ru
Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, г. п. Страўнік, вул. 17 Верасня, д. 51
Агроусадьба
Каментары