Трус тушаны у хатнім віне

Склад:

● тушка труса,

● цыбуля (1 шт.),

● часнок (3 зубчыкі),

● соль (2 ст. л.),

● чорны молаты перац (1 ст. л.),

● каляндра молатая (1 ст. л.),

● сметанковае масла (50 г),

● пятрушка свежая (50 г),

● хатняе чырвонае віно (300 г),

● вада кіпячоная астуджаная,

● таматны соус (250 г),

●грыбы адвараныя (200 г).

Гатаванне

Труса падзяліць на порцыі, абсмажыць, скласці ў сатэйнік. Туды ж дадаць цыбулю, часнок, соль, перац, каляндру, пятрушку, масла, віно, заліць вадой так, каб пакрыла труса. Тушыць 30 хвілін. Затым дадаць грыбы і таматны соус і тушыць яшчэ 30 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Марчукова хата

Рудзевіч Франц

+375 (44) 752-48-11

rudevich.1992@mail.ru

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, г. п. Страўнік, вул. 17 Верасня, д. 51

Агроусадьба

Каментары