Склад:
● бульба (900 г),
● морква (100 г),
● цыбуля (90 г),
● грыбы замарожаныя (1000 г),
● соль (1 ст. л.),
● спецыі,
● алей (70 г),
● вада (5 л).
Гатаванне
Наліць у рондаль ваду, дадаць прамытыя грыбы. Пакуль грыбы гатуюцца, наразаць бульбу саломкай. Затым дадаць бульбу да грыбоў, туды ж дадаць спецыі. Абсмажыць цыбулю з морквай. Дадаць абсмажаную гародніну ў суп, пасля гатаваць яшчэ 20–25 хвілін. Падаць суп са смятанай, упрыгожыць зелянінай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Ёлкі-Палкі”Шышаў Віталь+375 (29) 697-93-99
[email protected]Магілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, д. 9
Агроусадьба
Каментары