Суп з грыбоў ад аграсядзібы “У цёткі Валі”

Склад:

● мясны булён (2 л),

● бульба (5 шт.),

● морква (1 шт.),

● цыбуля (1 шт.),

● плаўлены сырок (2 шт.),

● адвараныя белыя грыбы (200 г),

● корань пятрушкі (1 шт.),

● смятана (5 ст. л.).

Гатаванне

У кіпень мяснога булёну пакласці адвараныя грыбы, абабраную і дробна нарэзаную цыбулю, бульбу, корань пятрушкі, моркву і плаўленыя сыркі. Варыць 40 хвілін. Пасаліць, заправіць і пасыпаць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба У цёткі Валі

Вьюхіна Валянціна, Вьюхін Юры

+375 (22) 221-25-85

+375 (29) 689-21-19

+375 (29) 625-46-07

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Брускі, вул. Каштанавая, 3

Агроусадьба

Каментары