Склад:
● мясны булён (2 л),
● бульба (5 шт.),
● морква (1 шт.),
● цыбуля (1 шт.),
● плаўлены сырок (2 шт.),
● адвараныя белыя грыбы (200 г),
● корань пятрушкі (1 шт.),
● смятана (5 ст. л.).
Гатаванне
У кіпень мяснога булёну пакласці адвараныя грыбы, абабраную і дробна нарэзаную цыбулю, бульбу, корань пятрушкі, моркву і плаўленыя сыркі. Варыць 40 хвілін. Пасаліць, заправіць і пасыпаць зелянінай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “У цёткі Валі”
Вьюхіна Валянціна, Вьюхін Юры
+375 (22) 221-25-85
+375 (29) 689-21-19
+375 (29) 625-46-07
Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Брускі, вул. Каштанавая, 3
Агроусадьба
Каментары