Склад:
● шчупак,
● сала,
● цыбуля,
● часнок,
● пшанічны хлеб,
● яйкі,
● соль,
● перац.
Гатаванне
Шчупака пачысціць і прамыць. Затым знутры тушкі надразаць рэберныя косткі і аддзяляюць, не праразаючы скуры. Пасля гэтага зразаць мякаць з костак.
Шчупака напаўніць фаршам з мякаці рыбы, сала, цыбулі, часнаку, пшанічнага хлеба, яек, солі, перцу. Запякаць у духоўцы пры тэмпературы 180–200 °С на працягу 30 хвілін.
Дзе пакаштаваць
База адпачынку “Хатка пчаляра ды рыбалова”
+375 (33) 679-74-92
vdras@vitebsk.by
Віцебская вобласть, Верхнядзвінскі р-н, в. Леснікова
Агроусадьба
Каментары