Самагон

Склад:

● мука (45–50 кг),

● дрожджы (1 кг),

● вада (22 вядры).

Гатаванне

У 2 вядра халоднай вады і 4 вядра кіпеню засыпаць 45–50 кг мукі, размяшаць, накрыць вечкам і даць пастаяць гадзіну.

Далей гатаваць па наступным алгарытме: дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну, дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну, дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну, дадаць 4 вядра кіпеню, размяшаць, пакінуць на 1 гадзіну,

Астудзіць у халадзільніку, давесці да 35 °С.

У цёплай вадзе размяшаць 1 кг дрожджаў, уліць, размяшаць.

Дзе пакаштаваць

Музейны комплекс старадаўнiх народных рамёстваў i тэхналогiй Дудуткi

+375 (29) 602-52-50

[email protected]

Мінская вобл., Пухавіцкі р-н, в. Пцiч

Агроусадьба

Каментары