Склад:
● дрожджы прэсаваныя (50 г),
● малако (1 шклянка),
● цукар (залежыць ад начыння),
● соль (кававая лыжка),
● алей (5 ст. л.),
● мука (як на цеста для аладак),
● начынне па смаку.
Гатаванне
Замясіць цеста. На першую палову накласці начынне адзін побач аднаго, нешта накшталт шахматнай дошкі. Зверху ўліць астатковае цеста.
Змясціць у духоўку на 30–35 хвілін пры тэмпературы 180–200 °С.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Востраў”
Савіцкі Аляксандр
+375 (29) 749-27-10
aleks.savickiy@mail.ru
Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Дабрасневічы, вул. Азёрная, д. 3
Агроусадьба
Каментары