Пірог з двума начыннямі

Склад:

● дрожджы прэсаваныя (50 г),

● малако (1 шклянка),

● цукар (залежыць ад начыння),

● соль (кававая лыжка),

● алей (5 ст. л.),

● мука (як на цеста для аладак),

● начынне па смаку.

Гатаванне

Замясіць цеста. На першую палову накласці начынне адзін побач аднаго, нешта накшталт шахматнай дошкі. Зверху ўліць астатковае цеста.

Змясціць у духоўку на 30–35 хвілін пры тэмпературы 180–200 °С.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Востраў

Савіцкі Аляксандр

+375 (29) 749-27-10

aleks.savickiy@mail.ru

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Дабрасневічы, вул. Азёрная, д. 3

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.