Паляндвіца

Склад:

● свіная выразка,

● соль,

● лаўровы ліст,

● перац,

● часнок,

● каляндра.

Гатаванне

Свіную выразку добра пасыпаць соллю, пакласці ў міску, накрыць накрыўкай і паставіць у халадзільнік на 3 сутак. Затым нацерці сумессю: ліст лаўровы, перац, часнок, каляндра. Абкруціць мяса марляй і перавязаць шнурком. Даць прасохнуць у цёплым месцы з добрай вентыляцыяй не менш за тыдзень.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала

+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары