Склад:
● свіная выразка,
● соль,
● лаўровы ліст,
● перац,
● часнок,
● каляндра.
Гатаванне
Свіную выразку добра пасыпаць соллю, пакласці ў міску, накрыць накрыўкай і паставіць у халадзільнік на 3 сутак. Затым нацерці сумессю: ліст лаўровы, перац, часнок, каляндра. Абкруціць мяса марляй і перавязаць шнурком. Даць прасохнуць у цёплым месцы з добрай вентыляцыяй не менш за тыдзень.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “На Зарэчнай вуліцы”
Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru
Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8
Агроусадьба
Каментары