Мачанка

Склад:

● свініна (400 г),

● вялікія цыбуліны (2 шт.),

● мука (1 ст. л. з горкай),

● соль, перац па смаку,

● смятана (100 г).

Гатаванне

Свініну парэзаць на вялікія кубікі таўшчынёй 2–3 см, пасаліць, дадаць спецыі (перац, маяран, гарчыца, базілік і г. д.) і абсмажыць. Цыбулю абсмажыць на раслінным алеі. Як стане празрыстай, пасыпаць мукой, заліць булёнам або вадой. Кіпяціць некалькі хвілін, дадаць смятану, добра змешваць. Апусціць у соус мяса і кілбасу. Тушыць 10–15 хвілін.

Падаць у збанку да бліноў або бульбы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядіба На Зарэчнай вуліцы

Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru

Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8

Агроусадьба

Каментары