Курыныя ножкі ў цесце

Склад

:

● пластовае бездражджавое цеста (1 пачак),

● курыная галёнка (8 шт.),

● бульба адвараная (2–3 шт.),

● грыбы (200 г),

● цыбуліна (1 шт.),

● соль, перац.

Гатаванне

Курыныя галёнкі абсмажыць да гатоўнасці і пакінуць астываць. Грыбы абсмажыць з цыбуляй, змяшаць з адваранай бульбай, дадаць па смаку соль, перац.

Пластовае цеста размарозіць і разрэзаць на 8 квадратаў памерам 15×15 см. На сярэдзіну кожнага квадрата пакласці 1 чайную лыжку сумесі з бульбы, грыбоў і цыбулі, абгарнуць галёнку цестам. Каб не развалілася пры запяканні, можна цеста замацаваць ніткай. Костачку абгарнуць фальгой, каб не абгарэла.

Падрыхтаваныя ножкі ў цесце выкласці на бляху костачкай уверх і запякаць пры тэмпературы 180 °С, пакуль не зарумяніцца цеста.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба “Востраў”

Савіцкі Аляксандр

+375 (29) 749-27-10

aleks.savickiy@mail.ru

Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Дабрасневічы, вул. Азёрная, д. 3

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.