Красны боршч ад аграсядзібы “Бацькава хата”

Склад:

●вада,

●мяса,

●бульба,

●буракі,

● цыбуля,

● морква,

●таматавая паста,

●таматы,

●перац балгарскі,

●зеляніна,

●сала,

●соль.

Гатаванне

Мяса вымыць, пакласці ў рондаль, заліць халоднай вадой. Варыць да гатовасці. Парэзаць кубікамі бульбу і дадаць у булён. На патэльні абсмажыць буракі, нарэзаныя саломкай. Дадаць цыбулю і моркву, нарэзаныя кубікамі. Абсмажваць моркву і цыбулю да залацістага колеру. Дадаць таматавую пасту і таматы (нацерці на тарцы без лупіны). Пасля таго як соус трохі згусне, уліць шклянку булёну. Туды ж дадаць балгарскі перац, парэзаны кубікамі. Пратушыць хвілін 10. Дадаць зажарку ў булён, калі закіпіць – дадаць шмат зеляніны (пятрушка, кроп). Даць пакіпець хвілін 5, малюсенькі кавалачак старога сала і зубок часныку (трэба спачатку здрабниць яго ў ступцы) кінуць у боршч. Адразу ж выключыць.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Backava.hata@mail.ru

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29

Агроусадьба

Каментары