Склад:
● лапатка традыцыйная свіная (500 г),
● лапаткавая частка ялавічная (500 г),
● часнок (5 зубчыкаў),
● заправа для хатняй каўбасы (1 ст. л.),
● чэрава свіное (30 г),
● соль (10 г),
● перац чорны молаты (20 г),
● каляндра молатая (10 г).
Гатаванне
Свініну здрабніць на мясасечцы з адтулінамі ў рашотцы 8–12 мм, ялавічыну 2–3 мм. У фарш дадаюць соль, здробнены часнок, спецыі, вымешваць на працягу 5–7 хвілін і напоўніць падрыхтаваную абалонку.
Ступень набівання абалонкі павінна быць слабай з мэтай захавання яе цэласнасці пры тэрмічнай апрацоўцы кілбасы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “На возеры”
Гордан Юрый
+375 (29) 781-18-96
uxda@mail.ru
Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, а. г. Азёры, вул. Вільянава, д. 88
Агроусадьба
Каментары