Каўбаса па-хатняму

Склад:

● лапатка традыцыйная свіная (500 г),

● лапаткавая частка ялавічная (500 г),

● часнок (5 зубчыкаў),

● заправа для хатняй каўбасы (1 ст. л.),

● чэрава свіное (30 г),

● соль (10 г),

● перац чорны молаты (20 г),

● каляндра молатая (10 г).

Гатаванне

Свініну здрабніць на мясасечцы з адтулінамі ў рашотцы 8–12 мм, ялавічыну 2–3 мм. У фарш дадаюць соль, здробнены часнок, спецыі, вымешваць на працягу 5–7 хвілін і напоўніць падрыхтаваную абалонку.

Ступень набівання абалонкі павінна быць слабай з мэтай захавання яе цэласнасці пры тэрмічнай апрацоўцы кілбасы.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба На возеры

Гордан Юрый

+375 (29) 781-18-96

uxda@mail.ru

Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, а. г. Азёры, вул. Вільянава, д. 88

Агроусадьба

Каментары