Склад:
● галяшка (1 шт.),
● капуста квашаная (1 кг),
● цыбуля (2 шт.),
● морква (1–2 шт.),
● грэчка (300 г),
● часнок (3–4 зубчыка),
● алей (200 г),
● соль, цукар, спецыi па смаку.
Гатаванне
З галяшкi дастаць костку, нарэзаць мяса на кавалкі. Парэзаную цыбулю, моркву i квашаную капусту скласці ў чыгун разам з мясам. Пасалiць, дадаць спецыi, трохі вады, алею i тушыць 1,5–2 гадзiны. Потым дадаць прамытую грэчку i часнок. Гатаваць яшчэ 30–40 хвiлiн.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Млын”
Гальперына Ала
+375 (29) 670-38-59
Мінская вобл., Стаўбцоўскі р-н, в. Новы Свержань, вул. Нясвіжская, д. 23А
Агроусадьба
Каментары