Дранікі з мясам ад аграсядзібы "Бацькава хата"

Склад:

● фарш (свініна + ялавічына),

● цыбуля,

● бульба,

● яйкі,

● мука,

● соль,

● перац,

● алей,

● смятана;

● зеляніна.

Гатаванне

Бульбу ачысціць і нацерці на дробнай тарцы. Дадаць муку, соль, перац, яйкі – усё добра змяшаць. Мясны фарш пасаліць, паперчыць, дадаць дробна парэзаныя цыбулю, зеляніну і добра змяшаць. На патэльні разагрэць алей і выкласці бульбяную масу ў выглядзе аладак. З фаршу сфармаваць невялікую аладку, пакласці зверху на бульбяны дранік і заліць 1 сталовай лыжкай бульбянога цеста. Абсмажыць дранікі з аднаго боку да з'яўлення румянай скарыначкі. Затым дранікі перавярнуць, накрыць патэльню вечкам, паменшыць агонь і давесці да гатоўнасці.

Падаваць дранікі гарачымі, са смятанай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Бацькава хата

Кіскевіч Мікалай

+375 (16) 312- 37-11

+375 (33) 608-96-44

Backava.hata@mail.ru

Брэсцкая вобл., Камянецкі р-н, г. Камянец, вул. Горкага, д. 29

Агроусадьба

Каментары