Бульба па-вясковаму ад аграсядзібы “Лябёдка”

Склад:

● сала с мясной праслойкай (0,5 кг),

● бульба (1 кг),

● цыбуля (6 шт. вялікага памеру),

● малако (0,5 л),

● соль, перац па смаку.

Гатаванне

Сала з праслойкай нарэзаць кавалачкамі (1×1 см.) і абсмажыць на патэльні, дадаць цыбулю і смажыць усё разам да залацістага колеру. У асобны чыгунны рондальчык выліць цёртую бульбу і ўсё, што гатавалася на патэльні. Змешваць. У асобнай ёмістасці малако давесці да кіпення і пераліць у агульны рондаль. Зачыніць вечкай і паставіць у духоўку на 40 хвілін. Соль, перац па смаку.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лябёдка

Шырокая Ядвіга

+375 (29) 338-73-39

lebedka-tur@mail.ru

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38

Агроусадьба

Каментары