Склад:
● сала с мясной праслойкай (0,5 кг),
● бульба (1 кг),
● цыбуля (6 шт. вялікага памеру),
● малако (0,5 л),
● соль, перац па смаку.
Гатаванне
Сала з праслойкай нарэзаць кавалачкамі (1×1 см.) і абсмажыць на патэльні, дадаць цыбулю і смажыць усё разам да залацістага колеру. У асобны чыгунны рондальчык выліць цёртую бульбу і ўсё, што гатавалася на патэльні. Змешваць. У асобнай ёмістасці малако давесці да кіпення і пераліць у агульны рондаль. Зачыніць вечкай і паставіць у духоўку на 40 хвілін. Соль, перац па смаку.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Лябёдка”
Шырокая Ядвіга
+375 (29) 338-73-39
lebedka-tur@mail.ru
Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38
Агроусадьба
Каментары