Склад:
● бульба (12 шт.),
● морква (3 шт.),
● свежае сала і мяса (200 г),
● цыбуля (2 шт.),
● смятана (150 г).
Гатаванне
Бульбу, цыбулю і моркву ачысціць, нацерці на тарцы, дадаць смятану, соль і змяшаць. Нарэзаць кавалачкамі сала з прарэзам, мяса і абсмажыць да залацістага колеру, змяшаць з бульбяной масай і запекчы.
Падаваць з топленым малаком.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “У цёткі Валі”
Уюхіна Валянціна, Уюхін Юры
+375 (22) 221-25-85
+375 (29) 689-21-19
+375 (29) 625-46-07
Магілёўская вобл., Магілёўскі р-н, в. Брускі, вул. Каштанавая, 3
Агроусадьба
Каментары