Натуральная гарбата з зёлак

Куды едзем: Камянецкі раён, в. Белая, 3/1

Што пытаем у мясцовых: аграсядзіба "Лясная"

Звязацца: + 375 29 6531603, Наталля

Па дарозе ў Белавежскую пушчу заедзем на экасядзібу "Лясная", дзе Наталля і Сяргей Зямлянік аднаўляюць традыцыю спрадвечна беларускага чаявання. У гарбату тут кладуць усё: больш за 7 відаў мяты, мелісу, мацярдушку, шалфей, лісце парэчкі і ліпы, ягады шыпшыны, рабіну і многае іншае. Усе інгрэдыенты можна ўласнаручна збіраць, нюхаць і расціраць паміж пальцамі, каб адчуць водар. Зрабіць чайны сэт і забраць яго з сабой у палатняным мяшэчку. Асаблівы ласунак да гарбаты - варэнне з мёдам на маладых іглічных шышках. Выдатны сувенір з Беларусі! 

Усе матэрыялы ўзяты з сайта з дазволу арганізатараў гастранамічнага праекта "Баржомі". 

Каментары