Склад:
● бульба (500 г),
● тварог (пажадана хатні 200 г),
● яйка (1 шт.),
● мука (0,5 шклянкі),
●соль, спецыі.
Гатаванне
Адварыць бульбу, ваду зліць, бульбу расцерці таўкачом і дадаць тварог, яйка, соль, спецыі.
Дадаць муку і замешваць мяккае цеста. Трэба, каб яно не ліпла да рук, таму колькасць мукі можа адрознівацца ад дадзенай у рэцэпце. Падзяліць цеста на некалькі частак, раскачаць у каўбаскі і нарэзаць кавалачкіь1 см таўшчынёй.
Варыць у падсоленай вадзе пасля ўсплывання 2–3 хвіліны. Падаваць гарачай з смажанай цыбуляй або смятанай.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Прыазёрная”
Фрыгіна Элівіна, Фрыгін Міхаіл
+375 (29) 674-32-52
+375 (29) 634-32-52
+375 (33) 629-80-87
exte90@gmail.com
Магілёуская вобл., Магілёўскі р-н, в. Палыкавічы, вул. Прыазёрная д. 9А
Агроусадьба
Каментары