Язык ялавічны ў сметанном соусе

Склад:

● язык ялавічны (500 г),

● цыбуля (50 г),

● смятана (100 г),

● хрэн (20 г).

Гатаванне

Апусціць язык у кіпень, дадаць соль, перац гарошкам і лаўровы ліст. Варыць 3 гадзіны на павольным агні. Дастаць язык, апусціць пад халодную ваду і зняць грубую скуру. Парэзаць і разлажыць па глыбокай бляхе. Дробна парэзаную цыбулю абсмажыць да залацістай скарыначкі. Змяшаць смятану, хрэн, дадаць цыбулю і паліць падліўкай язык. Паставіць бляху у разагрэтую духоўку на 10 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.