Язык свіны пад грыбным соусам

Склад:

● язык свіны (400 г),

● белыя грыбы (200 г),

● смятана (70 г),

● цыбуля (50 г),

● морква (50 г).

Гатаванне

Варыць свіны язык у падсоленай вадзе на працягу 1,5 гадзін. Абсмажыць цыбулю з морквай. Буйна парэзаныя грыбы варыць 30 хвілін, дадаць да цыбулі і морквы, злёгку абсмажыць. Выкласці язык у форму для запякання, дадаць грыбы і заліць смятанай. Паставіць у духоўку на 30 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.