Язык свіны пад грыбным соусам

Склад:

● язык свіны (400 г),

● белыя грыбы (200 г),

● смятана (70 г),

● цыбуля (50 г),

● морква (50 г).

Гатаванне

Варыць свіны язык у падсоленай вадзе на працягу 1,5 гадзін. Абсмажыць цыбулю з морквай. Буйна парэзаныя грыбы варыць 30 хвілін, дадаць да цыбулі і морквы, злёгку абсмажыць. Выкласці язык у форму для запякання, дадаць грыбы і заліць смятанай. Паставіць у духоўку на 30 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Белыя лугі

Радзюкевіч Іван

+375 (29) 392-39-23

belieluga@gmail.com

Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы

Агроусадьба

Каментары