Склад:
● язык свіны (400 г),
● белыя грыбы (200 г),
● смятана (70 г),
● цыбуля (50 г),
● морква (50 г).
Гатаванне
Варыць свіны язык у падсоленай вадзе на працягу 1,5 гадзін. Абсмажыць цыбулю з морквай. Буйна парэзаныя грыбы варыць 30 хвілін, дадаць да цыбулі і морквы, злёгку абсмажыць. Выкласці язык у форму для запякання, дадаць грыбы і заліць смятанай. Паставіць у духоўку на 30 хвілін.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Белыя лугі”
Радзюкевіч Іван
+375 (29) 392-39-23
belieluga@gmail.com
Гродзенская вобл., Карэліцкі р-н, Варончанскі с/с, в. Тыневічы
Агроусадьба
Каментары