Тушонка з ячнымі крупамі

Склад:

● свінное мяса (10 кг),

● ячныя крупы (1 кг, можна болей),

● соль,

● прыправы па гусце.

Гатаванне

Пярлоўку зварыць да паўгатоўнасці. Мяса просаліць, дадаць прыправы. Мяса змешаць з пярлоўкай, заліць у жалезны або шкляны слоік. Варыць у аўтаклаве (4-4,5 атмасфер).

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Мікалаеўскі пасад

Падрэз Мікалай

+375 (29) 864-72-16

Віцебская вобл., Ушацкі р-н, в. Сержаны, д. 30

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.