Трус тушаны у хатнім віне

Склад:

● тушка труса,

● цыбуля (1 шт.),

● часнок (3 зубчыкі),

● соль (2 ст. л.),

● чорны молаты перац (1 ст. л.),

● каляндра молатая (1 ст. л.),

● сметанковае масла (50 г),

● пятрушка свежая (50 г),

● хатняе чырвонае віно (300 г),

● вада кіпячоная астуджаная,

● таматны соус (250 г),

●грыбы адвараныя (200 г).

Гатаванне

Труса падзяліць на порцыі, абсмажыць, скласці ў сатэйнік. Туды ж дадаць цыбулю, часнок, соль, перац, каляндру, пятрушку, масла, віно, заліць вадой так, каб пакрыла труса. Тушыць 30 хвілін. Затым дадаць грыбы і таматны соус і тушыць яшчэ 30 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Марчукова хата

Рудзевіч Франц

+375 (44) 752-48-11

rudevich.1992@mail.ru

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, г. п. Страўнік, вул. 17 Верасня, д. 51

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.