Склад:
● тварог (140 г),
● мука пшанічная (20 г),
● яйкі (1 шт.),
● цукар (15 г),
● маргарын або масла сметанковае (5 г),
● чарніцы з цукрам (30 г).
Гатаванне
У працёрты тварог дадаць 2/3 мукі, яйка, цукар, соль, можна дадаць ванілін, папярэдне распусціўшы яго ў гарачай вадзе. Масу добра змешаць, надаць ёй форму батончыка таўшчынёй 5–6 см, нарэзаць папярок, панираваць у муцэ, надаць форму круглых біточкаў таўшчынёй 1,5 см, абсмажыць з двух бакоў, пасля чаго памясціць у духоўку на 5–7 хвілін.
За пару хвілін да гатоўнасці на сырнікі пакласці чарніцы, пасыпаць цукрам і запекчы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Бярэзінскі запаведнік”
+375 (44) 554-55-52
info@berezinsky.by
Віцебская вобл., Лепельскі р-н, в. Дамержыцы, вул. Цэнтральная, д. 1
Агроусадьба
Каментары