Суп з лясных грыбоў ад аграсядзібы “Ёлкі-палкі”

Склад:

● бульба (900 г),

● морква (100 г),

● цыбуля (90 г),

● грыбы замарожаныя (1000 г),

● соль (1 ст. л.),

● спецыі,

● алей (70 г),

● вада (5 л).

Гатаванне

Наліць у рондаль ваду, дадаць прамытыя грыбы. Пакуль грыбы гатуюцца, наразаць бульбу саломкай. Затым дадаць бульбу да грыбоў, туды ж дадаць спецыі. Абсмажыць цыбулю з морквай. Дадаць абсмажаную гародніну ў суп, пасля гатаваць яшчэ 20–25 хвілін. Падаць суп са смятанай, упрыгожыць зелянінай.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Ёлкі-ПалкіШышаў Віталь+375 (29) 697-93-99
dnepr-les12@mail.comМагілёўская вобл., Быхаўскі р-н, в. Вароніна, вул. Прыдарожная, д. 9

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.