Склад:
● мяса (рэбры з мясам) (2 кг),
● морква (3 шт.),
● бульба (6 шт.),
● цыбуля рэпчатая (3 шт.),
● часнок (1 галоўка),
● перац чорны мелены (½ ч. л.),
● ліст лаўровы (3 шт.),
● соль па смаку.
Гатаванне
Шурпа паляўнічая налібоцкая гатуецца на адкрытым агні. У казан пакласці мяса і пасечаныя рэбры з мясам дзікіх жывёл (лось, алень, казуля), заліць вадой, давесці да кіпення. Дадаць буйна парэзаныя моркву і бульбу. Калі мяса аддзяліцца ад костак дадаць цыбулю, часнок, соль, перац і лаўровы ліст. Шурпу падаць гарачай з дадаткам свежага кропу і зеляніны пятрушкі кожнаму. Мяса можна выкласці і падаць на асобнай талерцы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Налібоцкія васількі”
Шакун Марыя
+375 (29) 313-78-64
forestboy@tut.by
Мінская область, Валожынскі р-н, в. Белакорац, вул. Падлесная, д. 16
Каментары