Шчупак фаршыраваны па-асвейску

Склад:

● шчупак,

● сала,

● цыбуля,

● часнок,

● пшанічны хлеб,

● яйкі,

● соль,

● перац.

Гатаванне

Шчупака пачысціць і прамыць. Затым знутры тушкі надразаць рэберныя косткі і аддзяляюць, не праразаючы скуры. Пасля гэтага зразаць мякаць з костак.

Шчупака напаўніць фаршам з мякаці рыбы, сала, цыбулі, часнаку, пшанічнага хлеба, яек, солі, перцу. Запякаць у духоўцы пры тэмпературы 180–200 °С на працягу 30 хвілін.

Дзе пакаштаваць

База адпачынку Хатка пчаляра ды рыбалова

+375 (33) 679-74-92

vdras@vitebsk.by

Віцебская вобласть, Верхнядзвінскі р-н, в. Леснікова

Каментары