Склад:
● бульба,
● яйка,
● соль,
● фарш мясны / грыбны,
● смятана.
Гатаванне
Бульбу нацерці на буйной тарцы. У цеста дадаць яйка, пасаліць.
Фарш для начыння робіцца мясны або грыбны. Выкласць сумесь на разагрэтую патэльню, дадаць фарш і зверху пласт бульбянога цеста. Гатаваць у духоўцы.
Падаць са смятанай або соусам.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Запаведны востраў”
Цвірко Аляксандр
+375 (29) 663-99-46
minorx@mail.ru
zapovednostrov@mail.ru
Віцебская вобл., Глыбоцкі р-н, в. Шо, вул. Палявая, д. 17
Агроусадьба
Каментары