Сарокі

Склад:

● бульба,

● яйка,

● соль,

● фарш мясны / грыбны,

● смятана.

Гатаванне

Бульбу нацерці на буйной тарцы. У цеста дадаць яйка, пасаліць.

Фарш для начыння робіцца мясны або грыбны. Выкласць сумесь на разагрэтую патэльню, дадаць фарш і зверху пласт бульбянога цеста. Гатаваць у духоўцы.

Падаць са смятанай або соусам.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Запаведны востраў

Цвірко Аляксандр

+375 (29) 663-99-46
minorx@mail.ru
zapovednostrov@mail.ru

Віцебская вобл., Глыбоцкі р-н, в. Шо, вул. Палявая, д. 17

Агроусадьба

Каментары