Склад:
● салата “Айсберг”,
● курынае філе вэнджанае,
● агурок,
● памідор,
● базілік,
● рукала,
● кіслы апельсін;
соус:
● алей,
● мёд,
● французская гарчыца,
●сок цытрыны.
Гатаванне
Салату “Айсберг” парваць рукамі, філе парэзаць, агурок абабраць і парэзаць кубікамі. Памідор парэзаць на 6–8 частак. Апельсін абабраць ад лупінаў і перагародак, парэзаць кубікамі. Пластамі выкласці салату, філе, агурок, апельсін, памідор. Рукалу і базілік выкласці зверху салаты. Салату заправіць соўсам з алею, мёду, французскай гарчыцы, сокам цытрыны. Зверху можна пасыпаць кедровымі арэшкамі.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Панскі двор”
Казлоўская Ядвіга
+375 (29) 787-19-19
+375 (29) 781-71-20
a-kozlovskiy@bk.ru
Гродзенская вобл., Гродзенскі р-н, в. Гіновічы, д. 4
Агроусадьба
Каментары