Салата “Дамелька”

Склад (на 6 порцый):

● рыс (200 г),

● вяндліна (300 г),

● каўбаса с/в (250 г),

● агурок марынаваны (4 шт. сярэдняга памеру),

● чарнасліў (150 г),

● сыр (200 г),

● ананас кансерваваны (300 г),

● маянэз.

Гатаванне

Рыс адварыць да гатовасці, астудзіць і выкласці на плоскую талерку пластом таўшчынёй 1 см. Злёгку прамазаць маянэзам.

Усе астатнія інгрэдыенты нарэзаць саломкай і выкладваць на рыс па чарзе пластамі: вяндліна, с/в каўбаса, агурок марынаваны, чарнасліў, сыр. Усе заліць маянэзам. Зверху выкласці ананас кубікамі. Пажадана, каб салата настаялася 2–3 гадзіны.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Дамелька

Кедрун Аляксандр

+375 (29) 150-00-00

+375 (29) 682-04-06

+375 (17) 762-00-02

kedrun@mail.ru

Мінская вобл., Смалявіцкі р-н, в. Багута, д. 13

Агроусадьба

Каментары