Рэбры казлячыя

Склад:

● рэбры казлячыя “Ёдзішкі” (1 кг),

● цыбуля рэпчатая (1 кг),

● прыправы (па смаку).

Гатаванне

Казлячыя рэбры марынуем у дробна нарэзанай цыбулі і любімых прыправах да мяса на працягу 1–5 гадзін пры пакаёвай тэмпературы. Далей выкладваюць на рашотку пры распаленых вуглях і абсмажваюць з двух бакоў па 2–3 хвіліны да жаданай ступені. Гатовую страву солім па смаку.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Хутар Ёдзішкі

Абрамава Таццяна

+375 (29) 870-44-18

hutor@edishki.by

Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Ёдзішкі

Агроусадьба

Каментары