Склад:
● рэбры казлячыя “Ёдзішкі” (1 кг),
● цыбуля рэпчатая (1 кг),
● прыправы (па смаку).
Гатаванне
Казлячыя рэбры марынуем у дробна нарэзанай цыбулі і любімых прыправах да мяса на працягу 1–5 гадзін пры пакаёвай тэмпературы. Далей выкладваюць на рашотку пры распаленых вуглях і абсмажваюць з двух бакоў па 2–3 хвіліны да жаданай ступені. Гатовую страву солім па смаку.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Хутар Ёдзішкі”
Абрамава Таццяна
+375 (29) 870-44-18
hutor@edishki.by
Віцебская вобл., Браслаўскі р-н, хутар Ёдзішкі
Агроусадьба
Каментары