Пюрэ з яблыкаў

Склад:

● яблыкі,

● вада (0,5 шклянкі),

● цукар (0,5 шклянкі).

Гатаванне

У літровы рондаль пакласці яблыкі, нарэзаныя на кубікі (абабраныя), дадаць 0,5 шклянкі вады і 0,5 шклянкі цукру. Пастаянна мяшаць. Калі яблыкі ператворацца ў аднастайную масу, можна здымаць з пліты. Пюрэ астудзіць, можна падаваць да мучных бліноў.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лябёдка

Шырокая Ядвіга

+375 (29) 338-73-39

lebedka-tur@mail.ru

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.