Склад:
● яблыкі антонаўка (3 шт. буйных),
● цукар (1 шклянка),
● мука (1 шклянка),
● яйкі (4 шт.),
● цынамон.
Гатаванне
Яйкі доўга ўзбіваць з цукрам, паволі ўвесці муку і ўсё змяшаць. Форму прагрэць і вышмараваць сметанковым маслам, на дно пакласці кубікі абабраных яблыкаў, пасыпаць цынамонам, заліць цестам. Выпякаць 40 хвілін.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Лябёдка”
Шырокая Ядвіга
+375 (29) 338-73-39
lebedka-tur@mail.ru
Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38
Агроусадьба
Каментары