Пірог з яблыкаў

Склад:

● яблыкі антонаўка (3 шт. буйных),

● цукар (1 шклянка),

● мука (1 шклянка),

● яйкі (4 шт.),

● цынамон.

Гатаванне

Яйкі доўга ўзбіваць з цукрам, паволі ўвесці муку і ўсё змяшаць. Форму прагрэць і вышмараваць сметанковым маслам, на дно пакласці кубікі абабраных яблыкаў, пасыпаць цынамонам, заліць цестам. Выпякаць 40 хвілін.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Лябёдка

Шырокая Ядвіга

+375 (29) 338-73-39

lebedka-tur@mail.ru

Гродзенская вобл., Шчучынскі р-н, в. Дзегцяры, д. 38

Агроусадьба

Каментары