Склад:
цеста:
● кефір (0,5 л),
● дрожджы (25–30 г),
● яйка (1 шт.),
● масла сметанковае (1 ст. л.),
● цэдра паловы цытрыны;
начынне:
● тварог (250 г),
● цынамон,
● дзелькі яблыка.
Гатаванне
Замясіць дражджавое цеста на кефіры: 0,5 кефіру, 25–30 г дрожджаў, 1 яйка, 1 сталовая лыжка сметанковага масла, цэдра паловы цытрыны. Цеста пакласці на 2 гадзіны ў цёплае месца. Раскачаць пласт таўшчынёй 1,5 см. На пласт пакласці 250 г тварагу, цынамон (зверху), дзелькі яблыка. Зверху можна ўпрыгожыць цэстам, потым памазаць узбітым яйкам, пасыпаць цынамонам. Выпякаць 40–50 хвілін. Выцягнуць і апырскаць салодкай вадой.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Міхайлава”
Чабатар Людміла
+375 (29) 106-50-89
alifant@tut.by
Магілёўская вобл., Слаўгарадскі р-н, в. Міхайлава, д. 6
Агроусадьба
Каментары