Склад:
● бульба (2 кг),
● цыбуля (3 шт.),
● сала (300 г),
● кішкі свіныя,
● соль, перац.
Гатаванне
Сырую абабраную бульбу нацерці на тарку. Паасобна абсмажыць цыбулю і кавалачкі сала. Дадаць соль, перац. Масу наліць у тоўстыя свіныя кішкі. Налівашку пракалоць, запякаць у духоўцы пры тэмпературы 180 °С 1,5 гадзіны. Можна падаваць са смятанай, сыроваткай, малаком.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Лука”
Пруднячонак Алена
+375 (29) 518-36-93
elena2555555@yandex.ru
Віцебская вобл., Полацкі р-н, в. Экімань-2, вул. Садовая 16
Агроусадьба
Каментары