Морс з журавінаў

Склад (на 1 л):

● журавіны (125 г),

● вада (1 л),

● цукар (120 л).

Гатаванне

Ягады працерці і адціснуць сок. Жамерыны заліць гарачай вадой, варыць 5–8 хвілін і працэдіць. У адвар дадаць цукар, давесці да кіпення, уліць адціснуты сок і астудзіць.

Дзе пакаштаваць

ГПУ “Бярэзінскі запаведнік

+375 (44) 554-55-52

info@berezinsky.by

Віцебская вобл., Лепельскі р-н, в. Дамжэрыцы, вул. Цэнтральная, д. 1

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.