Склад:
● свініна (400 г),
● вялікія цыбуліны (2 шт.),
● мука (1 ст. л. з горкай),
● соль, перац па смаку,
● смятана (100 г).
Гатаванне
Свініну парэзаць на вялікія кубікі таўшчынёй 2–3 см, пасаліць, дадаць спецыі (перац, маяран, гарчыца, базілік і г. д.) і абсмажыць. Цыбулю абсмажыць на раслінным алеі. Як стане празрыстай, пасыпаць мукой, заліць булёнам або вадой. Кіпяціць некалькі хвілін, дадаць смятану, добра змешваць. Апусціць у соус мяса і кілбасу. Тушыць 10–15 хвілін.
Падаць у збанку да бліноў або бульбы.
Дзе пакаштаваць
Аграсядіба “На Зарэчнай вуліцы”
Палікарпук Ала
+375 (29) 793-31-91
dershovo@rambler.ru
Брэсцкая вобл., Кобрынскі р-н, в. Пяскі-1, вул. Зарэчная, д. 8
Агроусадьба
Каментары