Склад (на 1 порцыю):
● мяса лася (120 г),
● алей (10 г),
● цыбуля (15 г),
● таматнае пюрэ (15 г),
● мука пшанічная (5 г).
Гатаванне
Мяса адварыць напалову, нарэзаць яго кавалачкамі па 20–30 г. Абсмажыць, заліць вадой або булёнам і тушыць з дадаткам пасераванага таматнага пюрэ каля 1 гадзіны. На булёне, што застаўся пасля тушэння, прыгатаваць соус: дадаць у яго нашаткаваную, бланшыраваную і пасераваную цыбулю, затым тушыць з мясам яшчэ 15–20 хвілін. Мяса можна падаваць са смятанай.
Дзе пакаштаваць
ГК “Плаўна”, ГПУ “Бярэзінскі запаведнік”
+375 (29) 145-77-78
info@berezinsky.by
Віцебская вобл.,Лепельскі р-н, в. Валава Гара
Агроусадьба
Каментары