Клёцкі з “ду́шамі”

Склад:

● бульба,

● мука,

● сала з мясам,

● кмен,

● соль,

● цыбуля.

Гатаванне

Пачысціць вялікую бульбу на ноч. Раніцай нацерці на тарцы. Моцна адціснуць. Калі адстаіцца – зліць, а крухмал дабавіць у адціснутае драннё, пасаліць, дадаць трохі мукі, перамяшаць. Сала з мясам парэзаць кавалкамі, дадаць кмен, соль, лук. Начыніць гатовае драннё. Зрабіць клёцкі і варыць у вадзе.

Дзе пакаштаваць

Аматарскае абʼяднанне Стайскія прысмакі

Колас Марына

+375 (21) 324-28-06

lepel_romc@mail.ru

Віцебская вобл., Лепельскі р-н, в. Стаі

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.