Хвост бабра

Склад:

● бабровы хвост,

● соль.

Гатаванне

Для таго каб запячы хвост, нічога асаблівага не спатрэбіцца – толькі сам хвост, соль і фальга. Калі хвост занадта вялікі, трэба зрабіць на ім надрэзы. Затым добра шаруюць хвост соллю і загортваюць яго ў фальгу.

Лепш за ўсё гатаваць бабровы хвост у рускай печы. Распальваць яе трэба да стану, каб рука магла трываць жар паўхвіліны. Будзе печ халаднейшая – хвост не прапячэцца і з яго вытапіцца тлушч, гарачэйшая – можа подгарэць.

Змясціь хвост у печ і ўжо праз паўгадзіны дастаць гатовую страву. Лепш за ўсё падаваць на стол з простым гарнірам – варанай бульбай з салёнымі грыбамі.

Дзе пакаштаваць

Аграсядзіба Прылессе

Рукшта Сяргей

+375 (29) 649-33-33

+375 (33) 649-44-44

rukshta@mail.ru

Мінская вобл., Менскі р-н, в. Прылессе, вул. Лясная, в. 21

Агроусадьба

Каментары

Беларускае грамадскае аб'яднанне Адпачынак у вёсцы
Беларусь, Мінск, вул. Дуніна-Марцінкевіча, 6
E-mail: info@ruralbelarus.by
Вэб-сайт: www.ruralbelarus.by
Кантактныя тэлефоны
(+375 17) 318-04-65
(+375 17) 319-01-74
(+375 44) 590-19-10
Іншыя праекты
Greenways.by
Volozhin4all.by

Гэты вэб-сайт мадэрнізаваны і падтрымліваецца пры фінансавай падтрымцы Еўрапейскага Саюза ў рамках праекта Nr. ENI-LLB-1-016 «Захаванне і садзейнічанне прасоўванню кулінарнай спадчыны і традыцыйных рамёстваў» (BELLA CULTURE).
Яго змест з'яўляецца выключнай адказнасцю Беларускага грамадскага аб'яднання «Адпачынак у вёсцы» і не з'яўляецца адлюстраваннем афіцыйнай пазіцыі Еўрапейскага Саюза.