Склад:
● бабровы хвост,
● соль.
Гатаванне
Для таго каб запячы хвост, нічога асаблівага не спатрэбіцца – толькі сам хвост, соль і фальга. Калі хвост занадта вялікі, трэба зрабіць на ім надрэзы. Затым добра шаруюць хвост соллю і загортваюць яго ў фальгу.
Лепш за ўсё гатаваць бабровы хвост у рускай печы. Распальваць яе трэба да стану, каб рука магла трываць жар паўхвіліны. Будзе печ халаднейшая – хвост не прапячэцца і з яго вытапіцца тлушч, гарачэйшая – можа подгарэць.
Змясціь хвост у печ і ўжо праз паўгадзіны дастаць гатовую страву. Лепш за ўсё падаваць на стол з простым гарнірам – варанай бульбай з салёнымі грыбамі.
Дзе пакаштаваць
Аграсядзіба “Прылессе”
Рукшта Сяргей
+375 (29) 649-33-33
+375 (33) 649-44-44
rukshta@mail.ru
Мінская вобл., Менскі р-н, в. Прылессе, вул. Лясная, в. 21
Каментары